Fiske i Drevviken

Va nere och testade fisket i Drevviken igår, det var frustrerande. Ett par timmar och 2 efterföljande abborrar och ett eventuellt hugg som släppte rätt snabbt. Nu fiske jag längs sköndalsidan av Drevviken och ska absolut inte döma ut hela sjön och kanske inte sköndalsidan heller efter en tur. Dessutom så fiskade jag uteslutande efter abborre och höll mig borta från drag och platser som kunde ge gädda, orkar verkligen inte dra upp gäddor när jag är ute på det här sättet själv och fiskar. Så det var små spinnare och fiske längs stenhällar, bryggor och ut mot öppet vatten.

Om någon har fisketips för Drevviken så lämna gärna dem som kommentar här eller om det är hemliga tips så maila mig på jimmy.wirsborg@gmail =)
Är väldigt nyfiken på båthyrningsmöjligheter i Drevviken, såg en del med båtar men såg ut som fiskegubbar med egna båtar.

Testade även min nya fiskeväska och den funkade väldigt bra. Packade lådan med abborrdrag i toppen så jag kunde gå och byta drag utan att packa upp hela väskan. Inser dock att jag behöver vettigare byxor och jacka, så det sätts upp på min inköpslista så får vi se vilket år orkar prova och köpa mig det.

Det här inlägget postades i Fisketur och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.