Mässor på intåg

Gott nytt år på er läsare. Bloggen precis som fisket har legat på is, ha ha kul humor jag har ibland, under vintern. Men nu är mässorna på intåg och först ut är Vildmarksmässan den 8-11 Mars och den hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö (som uppvuxen i Fruängen brevid kommer den dock alltid att heta Älvsjömässan) och därefter lite senare i Mars (23-25) så är det dags för Sportfiskemässan (för bilnörden så är det Top Gear i Globen veckan mellan de båda mässorna). Så hela Mars är verkligen fullspäckat med kul grejer.

Från förra året så har jag väldigt låga förväntningar på mässorna. Jag misstänker att det kommer att kosta 140:- i inträde för att få tillgång till en stormarknad där alla aktörer försöker sälja mig saker och ingen försöker visa mig något nytt coolt. Jag hoppas dock att Sportfiskemässan i Kista har styrt upp en riktig dragbassäng så som jag beskrev i ett tidigare inlägg http://sportfiske-magasinet.se/2011/04/10/hur-en-dragbassang-ska-se-ut/ för det skulle göra en enorm skillnad!

Satt ner med Alexander Hegedüs från http://sportfiskedagboken.se/ som är en grymt mer aktiv fiskare än jag om än mindre aktiv bloggare. Han berättade om alla filmer han studerat och hur han tänkt lägga upp fisket 2012. På frågan varför han inte bloggat om det så blev svaret lite svävande. Så dra över till honom och kommentera hans blogg så det blir lite fart på honom! =D

Är det något jag inte får missa på mässan? Lägg en kommentar här på bloggen så ska jag försöka få in det i kommande inlägg från mässan.

Det här inlägget postades i Mässrapportering. Bokmärk permalänken.